MELBET ROMÂNIA

COD BONUS

[ ml_129463 ]


Bonus de bun venit până la 100€
18+ T&Cs: Mai multe informatii...

Ultima actualizare March 2023
melbet

INSCRIPŢIE

REVENICAȚI BONUSUL

PARIU

Conținut comercial - Joc responsabil 18+

Revista Melbet România

Casa de pariuri Melbet România a fost fondată în 2012 și funcționează cu succes până în prezent. Operatorul se remarcă prin recenzii pozitive, așa că putem vorbi despre fiabilitatea și organizarea pe care o înfățișează această casă de pariuri online.

Site-ul Melbet România este simplu și concis, putem spune că designul este destul de obișnuit. Designul curat și numărul minim de file și butoane sunt tot ceea ce vă atrage atenția atunci când vizitați prima pagină principală.

Pe site-urile de pariuri recomandate, Melbet România se află cu siguranță pe primul loc în clasamentul celor mai bune case de pariuri și asta înseamnă că este de încredere și onest cu clienții săi. Meniul contine butoane pentru accesarea sectiunilor: Piete, Pariuri sportive live, Rezultate, Program Bonus.

În partea stângă sunt disciplinele pentru pariuri. Pentru utilizatorii obișnuiți există un dosar Favorite. Puteți adăuga singur evenimente sportive. Pentru a nu rata evenimente importante, este recomandat să accesați fila „Pariuri viitoare”. Toate jocurile care urmează să înceapă sunt adunate aici.

Butonul de autentificare este situat în colțul din dreapta sus. Este destinat clienților înregistrați ai Melbet România. În apropiere se află butonul „Înregistrare”. Trebuie să parcurgeți mai mulți pași, indicând informațiile dumneavoastră personale, pentru a plasa pariuri cu acest operator.

Site-ul oficial al casei de pariuri Melbet România este simplu și de înțeles. În partea de jos a paginii principale se află Termenii și condițiile casei de pariuri. Secțiunea de rezultate are un design standard. Cu ajutorul filtrului, poți selecta disciplinele necesare, după care se deschide pagina cu rezultatele curselor.

Melbet România Bonus

Concurența dintre casele de pariuri este destul de mare. Pentru a atrage noi utilizatori și a menține pariorii activi, casele de pariuri dezvoltă programe bonus, iar Melbet România o face și ele.

Casa de pariuri Melbet România oferă un bonus de bun venit și alte promoții pentru utilizatorii activi de pe platformă. Acesta este un cadou grozav pentru începători și pentru jucătorii deja înregistrați. Bonusul de bun venit poate fi obtinut dupa inregistrare si indeplinirea conditiilor necesare sau identificarea persoanei prin documentele ce urmeaza a fi transmise operatorului pentru activarea contului de joc.

Cadoul de bun venit înseamnă o creștere a soldului contului tău cu 100%. Dacă completați depozitul în valoare de 100 euro/dolari, veți primi dublul sumei. Banii sunt creditați instantaneu. Dar există o limitare: adică există cerințe care trebuie îndeplinite pentru ca bonusul să fie deblocat.

Condiții de pariu gratuit:

 1. Pentru banii bonus, trebuie să plasați cel puțin 20 de pariuri.
 2. Pariurile trebuie să respecte termenii promoției.
 3. Suma totală a tuturor pariurilor este de 20 de ori mai mare decât bonusul.
 4. Dacă îndeplinești toate condițiile, nu va fi nicio problemă la retragerea banilor bonus.

Pentru aceste informații vă recomandăm să citiți termenii și condițiile ofertei de pe site-ul oficial al Melbet România.

Melbet România Înregistrare

Pariurile sportive sunt disponibile numai după înregistrare care constă din mai multe etape care trebuie parcurse pas cu pas. Înainte de a crea un cont personal, vă recomandăm să citiți Termenii și condițiile.

La completarea formularului de înregistrare, este important să furnizați doar informații adevărate. Dacă în viitor se constată discrepanțe cu documentele oficiale, profilul poate fi blocat, iar contul jucătorului va fi închis definitiv.

Înregistrare pas cu pas:

 1. NUMELE ȘI PRENUMELE.
 2. E-mail.
 3. Scrie o parolă.
 4. Vă rugăm să introduceți un număr de mobil valid.
 5. Introdu codul promoțional, cuponul (dacă este disponibil).

Următorul pas este identificarea jucătorului. Procedura necesită un document precum un pașaport și este folosită pentru verificarea și validarea clienților pentru a evita escrocherii sau potențiale escrocherii pe platformă. Melbet România este obligat să-și cunoască clienții înainte de a le permite să joace pe site-ul său.

Profilul dumneavoastră personal conține următoarele informații:

 1. Țara de reședință.
 2. Orasul si adresa.
 3. Cod poștal.
 4. Numărul și seria pașaportului.
 5. Data de nastere.
 6. General.

Dacă vă înregistrați prin versiunea mobilă a Melbet România, se creează un cont personal prin specificarea unui număr de telefon. Dar pe viitor, va trebui să completați un profil, să treceți prin verificarea identității.

Piețele Melbet România

Nava amiral a casei de pariuri Melbet România este oferta piețelor în care poți paria, care are peste 40 de categorii. Se pariază pe cele mai cunoscute sporturi: tenis, fotbal etc. Și, de asemenea, pe discipline care nu sunt foarte solicitate de jucători sau sporturi secundare. Poți paria pe aproape orice sport, precum și pe orice eveniment, de exemplu, dacă unii actori se vor căsători anul acesta sau nu.

Există pariuri pe eSports. Cu toate acestea, nu există o secțiune separată. Prin urmare, trebuie să utilizați filtrul pentru a găsi evenimentul dorit. Introduceți numele și apăsați „Căutare”.

Pariuri live Melbet România

În medie, există 350-450 de evenimente pe zi. Oferta practic nu diferă de pre-meci, ceea ce reprezintă un plus semnificativ. Adică dacă sunt vreo 400 pentru fotbal, atunci nu sunt mai mult de 100 pentru tenis. Jocurile au o grafică bună.

Datorită modelului 3D, puteți urmări jocul. La rândul său, observația vizuală vă permite să preziceți rezultatul cu un rezultat mai probabil. Această variație nu poate înlocui transmisia în direct, dar este o alternativă excelentă în condițiile date.

Aplicația mobilă Melbet România

Pentru utilizatorii activi care sunt în permanență în mișcare, există două modalități de a juca de pe telefonul mobil, și anume prin utilizarea unui site mobil sau prin descărcarea aplicației Melbet România instalată pe telefonul lor.

În primul caz, folosești versiunea mobilă a site-ului Melbet România fără a descărca o aplicație mobilă reală pe care să o instalezi pe telefon. Singurul aspect este că nu este întotdeauna convenabil dacă ecranul telefonului este mic. Nu există restricții cu privire la serviciile oferite de casa de pariuri atunci când vizitați site-ul mobil.

Aplicația mobilă poate fi descărcată doar de proprietarii de telefoane cu sistem de operare Android. Descărcarea se poate face pe portalul oficial Melbet România. Aplicația ocupă puțin spațiu, nu consumă bateria telefonului, funcționează ca o versiune completă. Software-ul descărcabil nu este conceput pentru proprietarii de dispozitive Apple, cel puțin pentru moment.

Cazinoul Melbet România

Melbet România Casino se mândrește cu o bibliotecă extinsă de jocuri de cazinou licențiate. Meniul Cazinoului are mai multe categorii cu jocuri de divertisment, inclusiv:

 1. sloturi
 2. jocuri de cărți
 3. loterie
 4. jocuri TV
 5. keno
 6. totalizator

Cazinoul online Melbet România are o categorie de plată instantanee. Aici, jucătorii vor găsi divertisment atât de interesant, cum ar fi: 21, zaruri, degetare. Prin alegerea sloturilor live se deschide un panou electronic în fața jucătorilor, se stabilește o conexiune cu o mașină reală. Cu ajutorul controlului virtual, jucătorul controlează acțiunile slot machine în modul offline.

Depozite și Retrageri Melbet România
Pe Melbet România este posibilă retragerea și depunerea banilor prin cele mai populare metode de plată electronică online.

Modalități de a vă completa contul de joc la Melbet România:

 1. Visa.
 2. Carta Maestra.
 3. Bani web.
 4. Sberbank online.
 5. Faceți clic alfa.
 6. Bitcoin: ZCash, Bitcoin, Dash, Monero, Nem, Dogecoin, Litecoin.
 7. Operatori celulari etc.

Retrageri

De asemenea, puteți retrage bani de la casa de pariuri folosind una dintre metodele pe care le-ați folosit pentru a vă încărca contul de jocuri. Caracteristici de retragere: Trebuie să existe o sumă suficientă în cont și trebuie îndeplinite toate condițiile bonusului (dacă jucătorul a profitat de ofertă).

După ce cererea de retragere a fost generată, aceasta este procesată. În mod normal, nu durează mai mult de un sfert de oră. Toate plățile sunt primite integral.

Serviciu clienți

Melbet România are suport 24/7. Operatorii sunt disponibili 24/7, lucrează non-stop, de sărbători și în weekend. Comunicare – Live Chat. Formularul de feedback este prezentat în secțiunea „Ajutor”, aflată în partea de jos a paginii principale.

MELBET BONUS

INREGISTREAZA-TE
INREGISTREAZA-TE

Top